Christophe AbbèsCoach Brabant Wallon

Ik ben een Life Coach gespecialiseerd in energiezorg: van eenvoudige traagheid tot burn-out, aanhoudende vermoeidheid of depressie, ik ondersteun je bij het zoeken en vinden van de middelen die nodig zijn voor jouw genezing. Afgestudeerd aan het ICI (International Coaching Institute-Paris) in 2010 en gecertificeerd beoefenaar in La Trame vibratietechnieken in 2018. Bijna vijftien jaar praktijk en ervaring tot uw dienst.

Overwerk, professionele druk, intimidatie, giftige relaties, stress, demotivatie, betekenisverlies, depressie, burn-out. Bent u op zoek naar verlossing, concrete en effectieve oplossingen?

Zet de eerste stap, ongetwijfeld de moeilijkste! Dan zul je, met de juiste hulp, de middelen in jezelf vinden om uit een doodlopende weg te komen. Met mijn steun ontwikkel je de beste strategieën waarmee je je doelen kunt bereiken, wat deze ook mogen zijn.

Heb je vragen of twijfels, of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie of heb je vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met het secretariaat. Je kunt telefonisch een afspraak maken of een e-mail sturen naar ons secretariaat, ter attentie van de coach van jouw keuze.

Coach Brabant Wallon